Jubileusz

przyjęcia powyżej 20 osób cena 145/os

1. Obiad

rosół z makaronem (lub inna zupa krem według gustu klientów)

Surówki/sałatki -  3 surówki/sałatki do wyboru

(chrupiąca biała kapusta z papryką,  kapusta pekińska z warzywami,   kapusta biała z koperkiem, marchew z pomarańczą,  fantazja selerowa, kapusta czerwona, buraczki, buraczki z chrzanem, kapusta biała duszona

Paleta mięs mix

rolada wieprzowa i wołowa, udko z kaczki, kotlet schabowy, kotlet po hawajsku z ananasem lub pierś drobiowa z warzywami zapieczona serem, rolada drobiowa z borowikami, pieczarką, serem, kotlet rajski, łódka schabowa z brokułem i sosem czosnkowym lub karczek pieczony  

Dodatki: kluski śląskie jasne, ciemne, ziemniaki z koperkiem, sos mięsny

2. Owoce

3. Ciastka kruche

(ule, rafaello w białej i czarnej czekoladzie, orzeszki, maślane z galaretką, kokosanki, bezy)

cukierki 

4. Deser

- 1 do wyboru

  • aksamitne pianki {szpajzy} (ptasie mleczko, bakaliowo-spirytusowa, czekoladowa, cytrynowa, rafaello)
  • kopy z owocami i bakaliami
  • lody z gorącym musem malinowy

5. Kawa lub herbata

- bez ograniczeń

Ciasta tortowe – różne gatunki 

Tort

Na bitej śmietanie

owocowy, szwarcwaldzki,  rafaello

tort kremowy: orzechowy, czekoladowy, kawowy, bakaliowy z alkoholem

6. Zimna płyta

  • wędliny, sery, pieczenie na zimno, rolada z boczkie, terrina
  • zakąską 2 do wyboru  (tatar, łosoś wędzony na grzance czosnkowej, chrupiące jaja z dipem, brokuły z kurczakiem i tzatzykami,  płomyki drobiowe z dipem  czosnkowym lub tysiąca wysp)
  • mix galaretek (drobiowa, ozorki, golonko, szynka faszerowana), mix śledziowy,  tortille, sałatki 2 do wyboru
    (kokardki makaronowe z oliwką , pomidorem koktajlowym i sosem tysiąca wysp, tortelini, ryżowa z kurczakiem, egzotyczna,  porowa, meksykańska, brokułowa z sosem czosnkowym i kurczakiem pieczonym, szefa, łosoś wędzony na rukoli, gyros, Cezar) 

Pieczywo, masło

7. Kolacja I

Paleta mięs:

  • rolada de volaille, kula schabowa z farszem serowo-warzywnym, kotlet drobiowy w płatkach kukurydzianych, delicja z piersi kurczaka ze szpinakiem i fetą, golonko na kapuście lub karczek w sosie chilli, schab zapieczony z pomidorem
  • pieczone paluszki z łososia na tagiatelli w sosie szpinakowo-śmietanowym

Sałatki/ surówki do wybory 1:

  • ryż zapiekany z warzywami, pekińska z kukurydzą, jarzynowa, grecka, lodowa, biała kapusta z chrzanem, jarzyny pieczone z sosem czosnkowym, zasmażana, wigilijna, mix sałat

frytki, dufinki

8. Kolacja II

do wyboru 2

  • bogracz, strogonow, flaczki, potrawka z kurczaka, żurek 

Soki 100% (pomarańcza, jabłko, winogrona, czarna porzeczka) 0,5l soku na osobę/na dzień, napoje gazowane (pepsi, mirinda, 7-up tymbark, woda min. gaz. i nie gaz.) 0,66l. na os./na dzień, woda niegazowana z cytryną bez limitu

Kontakt telefoniczny

32 43 58 123

Zajazd ROJANKA
ul. Wodzisławska 229
44-240 Żory-Rój

Napisz do nas

poczta@rojanka.pl

© 2012-2019 Zajazd Rojanka. Wszystkie prawa zastrzeżone. Polityka prywatności