I dzień 1. Obiad rosół z makaronem (lub inna zupa krem według gustu klientów) Surówki/sałatki - 3 surówki/sałatki do wyboru - chrupiąca biała kapusta z papryką
- kapusta pekińska z warzywami
- kapusta biała z koperkiem
- marchew z pomarańczą
- fantazja selerowa
- kapusta czerwona
- buraczki
- buraczki z chrzanem
- kapusta biała duszona
3 kawałka mięsa na 1 osobę Paleta mięs: - rolada wieprzowa i wołowa
- udko z kaczki
- kotlet schabowy
- kotlet po hawajsku (z ananasem lub brzoskwinią) lub pierś drobiowa z warzywami zapieczona serem
- roladka zawijana w szynce parmeńskiej
- kula schabowa
- kula z prażonym boczkiem i mozzarellą
Dodatki: kluski śląskie jasne, ciemne, ziemniaki z koperkiem, sos mięsny 2.Ciastka kruche (ule, rafaello w białej i czarnej czekoladzie, orzeszki, maślane z galaretką, kokosanki, bezy) Cukierki Owoce 3. Deser - aksamitne pianki-szpajzy (ptasie mleczko, bakaliowo-spirytusowy, czekoladowy, cytrynowym, rafaello)
4. Kawa lub herbata - bez ograniczeń Ciasta tortowe – różne gatunki Tort piętrowy do wyboru - ze śmietaną i owocami
- orzechowy
- czekoladowy
- kawowy
- szwardzwaldzki
- rafaello
5. Zimna płyta - wędliny, sery, pieczenie na zimno
- terrina
zakąską 2 do wyboru - tatar
- łosoś wędzony na grzance czosnkowej
- chrupiące jaja z dipem
- brokuły z kurczakiem i tzatzykami
- płomyki drobiowe z dipem
dipy: czosnkowy, tysiąca wysp ♥ mix galaretek drobiowa, ozorki, golonko, szynka faszerowana ♥ śledzie 1 mix Tortille ♥ sałatki 2 do wyboru - kokardki makaronowe z oliwką , pomidorem koktajlowym i sosem tysiąca wysp
- tortelini
- ryżowa z kurczakiem
- egzotyczna
- porowa
- meksykańska
- brokułowa z sosem czosnkowym i kurczakiem pieczonym
- szefa
- łosoś wędzony na rukoli
- gyros
- cezar
pieczywo, masło 6. Prosię pieczone podawane z kapustą z grzybami lub łopatka wieprzowa 7. Kolacja Paleta mięs: - rolada de volaille
- kotlet drobiowy w płatkach kukurydzianych
- delicja z piersi kurczaka ze szpinakiem i fetą
- schabowy zapieczony serem z pomidorem i bazylią
- golonko na kapuście
- karczek grillowany
Sałatki / surówki do wybory 1: - ryż zapiekany z warzywami
- pekińska z kukurydzą
- jarzynowa
- grecka
- lodowa z sosem winegret
- biała kapusta z chrzanem
- jarzyny pieczone z sosem czosnkowym
Dodatki do wyboru 2 - ziemniaki puree
- frytki
- bombka paryska
- dufinki
- ćwiartki pieczone
- ryż ze słonecznikiem
8. Danie gorące do wyboru 2 - bogracz
- flaczki wołowe
- strogonow,
- potrawka z kurczaka
Soki 100% (pomarańcza, jabłko, winogrona, czarna porzeczka) 1l soku na osobę Napoje gazowane (pepsi, 7-up, mirinda, tymbark, woda min. gaz. i nie gaz.) 2l. na/os osobę Woda niegazowana z cytryną bez limitu Limit przysługujący na II dni wesela Opakowania jednorazowe oraz usługa pakowania wliczona jest w ofertę maksymalnie pakujemy na 2 części | II dzień 1. Obiad rosół z makaronem (lub inna zupa krem według gustu klientów Surówki/sałatki -3 surówki/sałatki do wyboru - chrupiąca biała kapusta z papryką
- kapusta pekińska z warzywami
- kapusta biała z koperkiem
- marchew z pomarańczą
- fantazja selerowa
- kapusta czerwona
- buraczki
- buraczki z chrzanem
- kapusta biała duszona
Mięso z pierwszego dnia wzbogacone o dwa nowe gatunki - Rolada drobiowa z borowikiem i serem
- Łódka schabowa z brokułem i sosem czosnkowym
Dodatki: kluski śląskie jasne, ciemne, ziemniaki z koperkiem, sos mięsny 2. Ciastka kruche (ule, rafaello w białej i czarnej czekoladzie, orzeszki, maślane z galaretką, kokosanki, bezy) Cukierki Owoce 3. Deser - kopy z owocami i bakaliami
- lody z gorącym musem malinowy
4. Kawa lub herbata - bez ograniczeń Ciasta tortowe – różne gatunki 5. Zimna płyta - wędliny, sery, pieczenie na zimno
- chrupiące bagietki z pastą
zakąską 2 do wyboru: - tatar
- łosoś wędzony na grzance czosnkowej
- chrupiące jaja z dipem
- brokuły z kurczakiem i tzatzykami
- płomyki drobiowe z dipem
dipy: czosnkowy, tysiąca wysp ♥ mix galaretek drobiowa, ozorki, golonko, szynka faszerowana ♥ śledzie 1 mix ♥ sałatki 2 do wyboru - kokardki makaronowe z oliwką , pomidorem koktajlowym i sosem tysiąca wysp
- tortelini
- ryżowa z kurczakiem
- egzotyczna
- porowa
- meksykańska
- brokułowa z sosem czosnkowym i kurczakiem pieczonym
- szefa
- łosoś wędzony na rukoli
- gyros
- cezar
pieczywo, masło 6. Krokiet mięsny lub z kapustą i z grzybami podawany z barszczem staropolskim 7. Kolacja - łosoś na szpinaku
- paleta ryb
- sałata lodowa
- bombka paryska
- szaszłyki
|